Namens het hele team van Slagerij De Molen : de allerbeste wensen voor 2022. We staan weer graag voor jullie klaar in de winkel !

Rib Noël
Omschrijving

Deze RIB-NOËL is een heerlijke traktatie met de Kerst. De combinatie met parmezaanse kaas en pancetta geeft een Italiaans tintje.

Ribeye is te herkennen aan de vetjes die door het vlees heen lopen. Dit geeft een heerlijke volle smaak.

Haal het vlees een uur van tevoren uit de koelkast en uit het vacuum. Rondom kort aanbraden, dan in voorverwarmde oven op 120C tot kern temperatuur van 50/52 C

Vleesthermometer is aan te bevelen, zie elders in de webshop

Gebruik naar smaak wat peper pas vlak voor het serveren.

Ons vlees is van grasgevoerde koeien. Wij adviseren een stuk van 750 gram of meer.

Rib Noël

Pronkstuk op tafel tijdens het kerstdiner ! Een heerlijk stuk rib eye met Italiaanse twist, voor meerdere personen te bereiden

Kies een gewicht
€ 4,19
100 gram
Allergenen en ingrediënten
Rund, varken
Geen
Nederland
-
Ja
Nee