Let op : dinsdag 1 juli sluit de winkel om 16:00 uur ivm de hoge temperatuur. De zomerperiode blijven we open, wel met aangepaste openingstijden. Flyer met overzicht verkrijgbaar in de winkel !

Rib-eye
Omschrijving

Ribeye is te herkennen aan de aders die door het vlees heen lopen. Dit geeft een heerlijke volle smaak.

De smaak komt het beste uit het vlees door op een hoog vuur te bakken of met een hoge temperatuur te barbecueen/grillen. Beide kanten een paar minuten. Daarna nog een paar minuten laten rusten.

Tip: wrijf na het bakken/grillen de ribeye in met knoflook. Deze smaak komt na het rusten terug.

Tip: gebruik alleen zout om de ribeye voor het bakken/grillen te bereiden. Peper verbrandt met de hoge temperaturen. Gebruik peper pas voor het serveren.

Ons vlees is van grasgevoerde koeien. Wij adviseren een stuk van 300 gram of meer.

Rib-eye

Ribeye is te herkennen aan de aders die door het vlees heen lopen. Dit geeft een heerlijke volle smaak.

Kies een gewicht
€ 14,37
300 gram
€ 47,90 per Kilo
Koe
Nederland
Glutenvrij, Lactosevrij