Geniet deze winter weer van onze heerlijke ambachtelijke Rookworst, Balkenbrij, Bloedworst en Stamppotten

Beenham Gaar
Omschrijving

Altijd belangrijk : zorgen dat de ham op kamertemperatuur is.

Het is mogelijk om de beenham in de vacuümzak op te warmen in water. Het is belangrijk dat het water niet daadwerkelijk gaat koken, maar goed warm is. 80 graden is hiervoor ideaal. Breng voor het opwarmen van de beenham een pan met een ruime hoeveelheid water op temperatuur. Als het water op temperatuur is laat je de beenham in het warme water zakken tot deze net onder staat. Regelmatig controleren dat het water nog een juiste temperatuur heeft. Na ongeveer 45 minuten kan je de beenham uit het water halen en serveren, indien de ham zwaarder is langere tijd aanhouden. Per 100 gram is het ca 10 minuten.

Beenham Gaar

Heerlijk sappig, altijd een succes en niet moeilijk te bereiden

Kies een gewicht
€ 2,75
100 gram
Beenham Gaar is momenteel niet beschikbaar in onze webshop.
Allergenen en ingrediënten
Varken
Geen
Nederland
-
Ja
Ja